Bejelentkezés

NatureFood

Nyers, élő ételek

kiszállítással

Rendelésed
állapota

blog írás

Himalaya só- az egészség forrása

2016.07.20


Több, mint 200 millió éves érintetlen,
szennyeződés mentes területről származik. – 84 féle ásványi anyagot és
nyomelemet tartalmaz. – Teljesen tiszta, szennyezés- és
szennyeződésmentes. – Keletkezésének körülményei és összetétele miatt
egyedülálló színválasztékú és szépségű.


Kristálytiszta, szabályos és tökéletes kristályszerkezettel.


A nemesség évszázadokig becsben tartotta értékes finom íze miatt. A sót a Salt Range hegységben bányásszák.


A Himalája kristálysó ismereteink szerint a
legtisztább és legjótékonyabb só. Megközelítőleg 200 millió évvel
ezelőtt keletkezett. A Nap elpárologtatta az Ősóceánt, az óceántól
elkülönülő öblökben teljesen tiszta kristálysót hagyva hátra.



Ezek a só-szigetek a Himalája hegység
keletkezésekor, körülbelül 70 millió évvel ezelőtt részben a föld
mélyére kerültek, ahol nagy nyomás alatt összepréselődtek.


Így a ez a só azokból az időkből származik,
amikor a Föld még ősi, természetes egyensúlyban volt, nem a jelenkor
szennyezett tengereiből nyerik lepárlással. Ma ez a kristálysó a
Himalája mélyén eltemetve található, és a mai napig természetes módon,
kézzel bányásszák. Sok évig luxuscikknek számított.Régen olyan értékes
volt, mint az arany; 1:1 arányban kereskedtek vele. Mindenféle típusú
étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengeri só kitűnő
helyettesítője!


A Himalaya só nem mesterségesen fehérített só, hozzáadott anyagokat nem tartalmaz!


Forrás: himalayakristalyso.hu





















































































    Az egészség forrása...



































    Több, mint 200 millió éves érintetlen,
    szennyeződés mentes területről származik. – 84 féle ásványi anyagot és
    nyomelemet tartalmaz. – Teljesen tiszta, szennyezés- és
    szennyeződésmentes. – Keletkezésének körülményei és összetétele miatt
    egyedülálló színválasztékú és szépségű.


    Kristálytiszta, szabályos és tökéletes kristályszerkezettel.


    A nemesség évszázadokig becsben tartotta értékes finom íze miatt. A sót a Salt Range hegységben bányásszák.


    A himalájai kristálysó termékeket cégünk
    Pakisztánból importálja. A Himalája kristálysó ismereteink szerint a
    legtisztább és legjótékonyabb só. Megközelítőleg 200 millió évvel
    ezelőtt keletkezett. A Nap elpárologtatta az Ősóceánt, az óceántól
    elkülönülő öblökben teljesen tiszta kristálysót hagyva hátra.



    Ezek a só-szigetek a Himalája hegység
    keletkezésekor, körülbelül 70 millió évvel ezelőtt részben a föld
    mélyére kerültek, ahol nagy nyomás alatt összepréselődtek.


    Így a ez a só azokból az időkből származik,
    amikor a Föld még ősi, természetes egyensúlyban volt, nem a jelenkor
    szennyezett tengereiből nyerik lepárlással. Ma ez a kristálysó a
    Himalája mélyén eltemetve található, és a mai napig természetes módon,
    kézzel bányásszák. Sok évig luxuscikknek számított.Régen olyan értékes
    volt, mint az arany; 1:1 arányban kereskedtek vele. Mindenféle típusú
    étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengeri só kitűnő
    helyettesítője!


    A Himalaya só nem mesterségesen fehérített só, hozzáadott anyagokat nem tartalmaz!





















































































    Az egészség forrása...



































    Több, mint 200 millió éves érintetlen,
    szennyeződés mentes területről származik. – 84 féle ásványi anyagot és
    nyomelemet tartalmaz. – Teljesen tiszta, szennyezés- és
    szennyeződésmentes. – Keletkezésének körülményei és összetétele miatt
    egyedülálló színválasztékú és szépségű.


    Kristálytiszta, szabályos és tökéletes kristályszerkezettel.


    A nemesség évszázadokig becsben tartotta értékes finom íze miatt. A sót a Salt Range hegységben bányásszák.


    A himalájai kristálysó termékeket cégünk
    Pakisztánból importálja. A Himalája kristálysó ismereteink szerint a
    legtisztább és legjótékonyabb só. Megközelítőleg 200 millió évvel
    ezelőtt keletkezett. A Nap elpárologtatta az Ősóceánt, az óceántól
    elkülönülő öblökben teljesen tiszta kristálysót hagyva hátra.



    Ezek a só-szigetek a Himalája hegység
    keletkezésekor, körülbelül 70 millió évvel ezelőtt részben a föld
    mélyére kerültek, ahol nagy nyomás alatt összepréselődtek.


    Így a ez a só azokból az időkből származik,
    amikor a Föld még ősi, természetes egyensúlyban volt, nem a jelenkor
    szennyezett tengereiből nyerik lepárlással. Ma ez a kristálysó a
    Himalája mélyén eltemetve található, és a mai napig természetes módon,
    kézzel bányásszák. Sok évig luxuscikknek számított.Régen olyan értékes
    volt, mint az arany; 1:1 arányban kereskedtek vele. Mindenféle típusú
    étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengeri só kitűnő
    helyettesítője!


    A Himalaya só nem mesterségesen fehérített só, hozzáadott anyagokat nem tartalmaz!




















    Nem vagy bejelentkezve, pedig úgy egyszerűbb!
    [Bejelentkezés] / [Regisztráció]