Bejelentkezés

NatureFood

Nyers, élő ételek

kiszállítással

Rendelésed
állapota

Ismerkedj meg munkatársainkkal:

Tóth Gábor - Tulajdonos, nyers ételkészítő
Szép napot!

Tóth Gábor vagyok a NatureFood alapítója, nyers ételkészítője.
2014. májusában hoztuk létre sok szeretetből, hogy egészséget, erőt és fiatalságot csempésszünk az emberek mindennapjaikba!

2011.-ben kezdtem el a hivatásomat a Mannatural Ételmanufakturában, és több mint 2,5 évig voltam a csapat tagja.
Az egészséges életmóddal már régóta foglalkozom, hisz így élem a mindennapjaimat. Régebben amatőr kerékpárversenyző voltam, amihez szintén kellett az erő, egészség, kitartás is. Azóta azt a sportot abbahagytam, de lelkes kerékpáros vagyok. Mindemellett rengeteget járom az erdőt gyalog és ennek köszönhetően nemsokára befejezem az Országos Kéktúrát is!
2014, és 2015 után, 2016-ban is megnyeretem a Geocaching gyalogos vándorkupát is!

Arra törekszem, hogy sok emberhez eljusson az információ, hogy igenis lehet egészségesen élni/étkezni. A lényeg az hogy minél több nyers, élő ételt juttassunk be a szervezetünkbe, ezzel adni neki egy egészségbombát!

"Azzá leszel, amit eszel" tartsa a mondás. Ergo ha rossz táplálékot juttatsz a szervezetedbe, rosszul fogod érezni magad, de ha megadod a friss éltető enzimeket a testednek máris tele leszel energiával, és sok akadályt le tudsz küzdeni!

Legyen mindenkinek szép, s mosolygós napja!

"Egészséges étel, egészséges élet!

Havasi András (1950-2022) - Önkéntes Futár (2015-2022)
Üdv mindenkinek!

2015.-től segítem a NatureFood csapatát. Több területen tudok segíteni, besegíteni mint önkéntes. 2014.-től tértem át az egészséges táplálkozásra, így elmondhatom, hogy jobban teljesítek, mint azelőtt.
2015.-ben 348 kilométert gyalogoltam le, és 1500 kilométert tekertem. Mindezt 65 évesen. Amióta a nyers ételeket/italokat fogyasztom észrevehetően fittebb lettem. Sokkal jobb a közérzetem, és többet tudok kirándulni, illetve a természetben eltölteni. Ami nagyon tetszik, hogy változatosak az ételek és az italok, így minden napra jut valami új, valami finom. 65 éves vagyok de nem érzem magam idősnek!

Remélem sokáig tudom segíteni a NatureFood-ot és sok megrendelő arcára tudok mosolyt csalni!

"Egészségesen kell élni, étkezni és kész! :)"

2022.11.18-án András már nem eme földön szállítja az ételeket, finomságokat!

Nyugodjon Békében!

Gábor - Admin

Boda-Tóth Piroska - Önkéntes nyersétel tesztelő

Mars 3696 - Rendszergazdi
Én bütykölöm a NatureFood felületét!

Nem tartozom szorosan a céghez, gyakorlatilag külső munkatárs vagyok. A munkakörömből adódóan én vagyok az, akit szidni kell, ha valami nem működik megfelelően!

Nem vagy bejelentkezve, pedig úgy egyszerűbb!
[Bejelentkezés] / [Regisztráció]